loading


X
ПОЧИВКИ В ЧУЖБИНА - www.astralholidays.bg
Лято 2018 до-49%

Търси хотел в България
Най-добрите хотели в България онлайн

Търси хотел в цял свят
Хиляди хотели от цял свят на едно място

Организация на фирмени събития Организация на фирмени събития

Организация на фирмени събития
MICE BULGARIA
– Корпоративен отдел

Като част от отдел „Вътрешен туризъм” на АСТРАЛ Холидейз, от началото на 2008 г функционира „Корпоративен отдел”, с основна цел обслужването на корпоративните клиенти.

Екип от специалисти е готов да разработи ефективна програма независимо от вида и предназначението на Вашето събитието – конгрес, семинар, фирмено мероприятие или тиймбилдинг, взимайки винаги под внимание всички желания, критерии и специфични изисквания на конкретния клиент или партньор. Ние знаем, че всеки отделен детайл, съпътстващ организирането на дадено мероприятие е от особена важност, затова им отделяме нужното внимание. Така независимо какъв тип среща трябва да бъде организирана, нашият екип може да предложи най-подходящото решение специално изработено за Вас.

От индивидуални ВИП срещи до мащабни симпозиуми – сериозен екип професионалисти на MICE Bulgaria, ще е на Ваше разположение.

В ежедневната си работа си партнираме с доказани професионалисти във всички аспекти при планирането, организирането и осъществяването на всички корпоративни събития – редица конгресни центрове, хотелски комплекси с традиции в провеждането на мероприятия, както и различни фирми за техническо обслужване, украса и много други.


    Основни параметри в предлаганите от нас услуги:
  • – Модерно оборудвани конгресни, конферентни и семинарни зали – с различни размери, модификации и локация в съответните градове на България;
  • – Интересни и нетрадиционни насоки за цялостно оформяне и провеждане на Вашето мероприятие;
  • – Промоция на Вашите нови продукти;
  • – Пълна организация и реализиране на ВИП бизнес – срещи;
  • – Специални цени и атрактивни условия за настаняване, отговарящи на Вашите изисквания и бюджет;
  • – Професионална и модерна техника, необходима за реализирането на подобен род изяви;
  • – Подготовка и предоставяне на допълнителни материали и аксесоари;
  • – Приятно съчетание на бизнес – ангажиментите с допълнителни атракции – коктейли, нетрадиционни вечери, културна и релакс програма, индивидуални срещи.Ако желаете да се свържете с нас може да използвате формата за контакти

АБОНИРАЙТЕ СЕ
ЗА НАШИТЕ
ГОРЕЩИ ОФЕРТИ
X
Абонирайте се за нашите горещи оферти
Всички полета са задължителни
ОК
AH Chat Software