loading


X
ПОЧИВКИ В ЧУЖБИНА - www.astralholidays.bg
Лято 2018 до-49%

Търси хотел в България
Най-добрите хотели в България онлайн

Търси хотел в цял свят
Хиляди хотели от цял свят на едно място

Външен туризъм Външен туризъм Външен туризъм Външен туризъм Външен туризъм Външен туризъм Външен туризъм

Отдел Външен туризъм

Първият създаден отдел на фирмата, преминал през изпитанието на времето, доказал лидерската си позиция, подкрепена от клиентска удовлетвореност. Емблема на задълбоченост и перфекционизъм, иновации, размах и потенциал. Стабилен и опитен екип от над 40 специалисти, едновременно съзрял и младежки целеустремен. Внедрена система за управление на качеството ISO 9001: 2008, сертифицирана от организацията TÜV NORD. Заема водеща позиция в топ 3 от класацията за туристически фирми за Външен туризъм в България. Централен резервационен и организационен офис, разположен в Пловдив и продажбени офиси:
» 3 в Пловдив
» 3 в София
» 1 в Слънчев бряг
» 120 офиса в цялата страна, лоялни партньори и тур-агенти на фирмата

Структура на ‘Външен туризъм’ Резервационен отдел

» Въвел първата в България интернет резервационна система, с помощта на която колеги от цялата страна проследяват в реално време свободни места в хотели и полети. Всички резервации се получават и обработват он – лайн, подготвят се справки, автоматизирано е и проследяването на заетостта по чартърните полети.
» Работи както с партньори тур-оператори в цял свят (ground handling agents), така се уповава и на модерни, съвременни резервационни системи, на утвърдени Европейски Туроператори: Der Tour, Meiers, TUI, Neckermann, Travel Plan, Ultramar Express, Hotusa, Hotels4you, Marsans-Transtours и др.
» Работата на дългогодишните специалисти в този отдел се характеризира с прецизност, бързина и експедитивност, гъвкавост и пълна готовност за съдействие, както в индивидуални, така и в нетипични ситуации.

Продуктов отдел

» Подобрява организацията и оптимизира логистиката на вече утвърдени продукти.
» Проучва и разработва широк спектър нови продукти, съобразени със сезонността и спецификата, както на българския пазар, така и на съответните дестинации.
» Предоставя краткосрочни и дългосрочни анализи и справки на база обратна връзка с клиентите и контрагентите.
» Подготвя рекламни каталози и брошури за отдел ‘Външен туризъм’. За целта набира детайлна и изчерпателна информация, която предоставя на отдел ‘Web design’.
» Съхранява духа на откривателстване, влага специфичния и силно индивидуален почерк на фирмата във всяка следваща стъпка, разработка, проект.

Туристически консултанти, разпределени на следните подотдели:
» Специалисти с дългогодишен опит, профилирани да обслужват запитвания и резервации на туристическите агенции от цялата страна.
» Колеги обслужващи групи, тясно специализирани в отношението и обслужването им.
»Туристически консултанти с изключително професионални качества, пряко свързани с продажбите на директни индивидуални клиенти, системно обучавани както в България, така и в чужбина.

Отдел ‘Външен туризъм’ ПРОДУКТОВО ПОРТФОЛИО:

» Отворил и наложил на пазара вече станалите популярни целогодишни чартърни дестинации като Испания, Турция, Египет, Португалия, Тунис и други.
» Утвърден организатор на регулярни и еднократни чартърни полети до близки и далечни дестинации, в цял свят: Доминикана, Куба, Мексико, Бразилия, Аржентина, Дубай, Йордания, Шри Ланка, Кения, Танзания.
» Организатор на групови и индивидуални пътувания до екзотични дестинации, като Бали, Малдиви, Индия, Непал, Камбоджа, Виетнам, Китай, Хонг Конг, ЮАР, Мавриций, Ямайка, Бахами, Барбадос, Антигуа, Аруба, Мартиника, Венецуела, Перу, Боливия, САЩ, Австралия и Нова Зеландия, Френска Полинезия, Мадейра, Сардиния, Сицилия.

» Хотелско настаняване в Европа и цял свят, трансфери или rent-a-car, допълнителни екскурзии по желание.
» В пряко сътрудничество с колегите от отдел ‘самолетни билети’, завършва цикъла на предлаганите туристически услуги, с цел перфектното и пълно задоволяване нуждите на всеки пътник.

Корпоративен отдел в рамките на ‘Външен туризъм’

» Специално подбран и обучен екип от специалисти, които работят в помощ на фирми и институции.
» Организиране на бизнес и инсентив събития, обучения, team building, вътрешно – фирмени или тематични партита в чужбина.
» Провеждане на наградни игри, лотарии и подаръчни пакети при пътешествия в цял свят, за нуждите на различни фирми и организации.

ВИП отдел в рамките на ‘Външен туризъм’

» Работа с ВИП клиентела, организиране на рождени дни и партита, пътувания с луксозни транспортни средства, частни полети, яхти и настаняване в подбрани курорти, хотели и вили.

Ръководен център полети на ‘Външен туризъм’

» Поради спецификата на сезоните и различните метеорологични условия се наложи практиката за директен контакт с авиокомпаниите, които извършват редовни и чартърни полети. Диспечери на фирмата се грижат за спокойното и плавно извършване на всички планувани пътувания, осигуряват пълен съпорт и асистанс по летищата, контактуват със съответните инстанции за акуратно набавяне на необходимата информация.

Гордост на отдела са новите Резервационни системи ‘business to business’

www.hotelsb2b.com
и “business to client”
www.hotelsb2c.com, които обединяват 7 от най-големите доставчици за хотелски резервации в цял свят и дават възможност за правене на резервации в реално време на над 140 000 хотела по света.
Нашият слоган е

„АСТРАЛ Холидейз – Знае къде”!

АБОНИРАЙТЕ СЕ
ЗА НАШИТЕ
ГОРЕЩИ ОФЕРТИ
X
Абонирайте се за нашите горещи оферти
Всички полета са задължителни
ОК
AH Chat Software