Най-добрите шопинг села в Европа

Независимо дали търсите световноизвестни модни вериги, изискани дизайнерски бутици или странни находки, пазаруването в Европа е мечта за любителите на модата, но и предизвикателство за непосветените. Изключителна алтернатива на големите молове, скъпите  модни къщи и пренаселените  пазари, тези селца са изпълнени с магазини, ресторанти и кафенета и са идеалните дестинации за вашето европейско пазаруване.

Прочети повече

6 причини да пътуваш на рождения си ден вместо да правиш купон

Без значение дали правиш огромен купон за рождения си ден или препдочиташ нещо по-скромно в компанията на  най-добрите си приятели, определено трябва да се замислиш за пътуване. Партитата  са забавни и пълни с емоции, но често са непредсказуеми. Пътуването от друга страна е много по-гъвкаво, защото е планирано от по-отдавна. Можеш да посетиш ново място, придружен от любимия човек, най-добрите си приятели или родителите си.

Прочети повече

9 интересни неща, които да правите в Европа тази есен

За мнозина есента предизвиква образи на прясно изпечени ябълкови пайове, партита за Хелоуин и падащи листа, които обръщат безброй златни нюанси в свежия въздух на септемврийската сутрин. За други това означава ниски цени на пътуванията, по-малко тълпи, културни градски почивки, великолепни фестивали за храна и сезон на гроздобер в Италия и Франция. От шоколад в Италия, бира в Бавария и вино в Португалия до музика и Северно осветление в Скандинавия, тук са 10-те неща, които можете да правите в Европа тази есен.

Прочети повече

Дестинациите, в които е сниман Game of Thrones

Game of Thrones, сериалът, който преобърна представите за филмова поредица, изумява не само с непредсказуемостта си, но и с някои от най-хубавите пейзажи, които някога сме виждали на малкия екран. И докато си мислим, че това може би е компютърна графика, то сме в грешка. Всяка една от спиращите дъха гледки, които се разкриват в сериала, са част от реални места.

Прочети повече

АСТРАЛ Холидейз в подкрепа на българския отбор по лингвистика

С три златни медала, един сребърен, три бронзови и почетна грамота се завърнаха на 05.08.17 наши ученици от международната олимпиада по лингвистика, която се проведе в Дъблин, Ирландия.

Прочети повече

Loading...