loading


X
ПОЧИВКИ В ЧУЖБИНА - www.astralholidays.bg
Лято 2018 до-49%

Търси хотел в България
Най-добрите хотели в България онлайн

Търси хотел в цял свят
Хиляди хотели от цял свят на едно място

Нашите съвети

Нашите съвети към Вас, уважаеми пътешественици!

Вече 20 години екипът на АСТРАЛ Холидейз се грижи за комфорта на своите клиенти и им предоставя най-добрите възможности за почивка!
С цел да Ви осигурим едно наистина незабравимо пътешествие екипът ни от доказани професионалисти внимателно подбира новите продукти, държи и следи за високото качество на предлаганите туристически услуги и поставя като приоритет желанията и изискванията на нашите клиенти.
Ние, от АСТРАЛ Холидейз, се стремим да бъдем винаги актуални и иновативни и да предлагаме богата гама от туристически дестинации за всеки вкус и възраст– от класически и добре познати места за почивка до по-нестандартни и нетрадиционни маршрути. За да Ви помогнем да изберете най-добрата оферта за Вас и да избегнете възможни неприятни моменти по време на Вашата ваканция сме подготвили кратка полезна информация относно Вашето пътуване!

Кога да резервирате?

Колкото по-рано планирате и резервирате Вашата почивка, толкова по-голям ще е изборът на дестинации и хотели и по-изгодни ще са нашите предложения! Следвайки световните тенденции в развитието на туризма големите отстъпки за ранни записвания са вече абсолютен факт. Най-добри условия можете да получите при резервации до края на месец февруари или март.
Планирайте рано отпуски и почивки, дълги уикенди или кратки пътешествия, защото така ще спечелите.
Нашите правила за резервация и срокове са ясни и прозрачни – залегнали са в Общите правила и условия, неразделна част от Вашия договор за организирано пътуване, който ще Ви бъде съставен и предоставен в момента на резервация. С тези правила можете да се запознаете предварително на нашия сайт, както и в каталога на АСТРАЛ Холидейз.

Ние ще Ви помогнем да изберете най-подходящата почивка за Вас!

За да изберете най-подходящата оферта за почивка и да получите максимума от Вашата ваканция, моля обърнете внимание на следното:

• Подробна информация за всяка дестинация, която АСТРАЛ Холидейз предлага, е налична на сайта на фирмата, но ако имате допълнителни въпроси или се интересувате от дестинация, за която не намирате информация на сайта ни, нашите туристически консултанти са на Ваше разположение.

• Описание на услугите във всеки хотел е налично на нашия сайт, но също така ще го получите и при настаняването в избрания от Вас хотел. За Ваше удобство и сигурност, моля изискайте най-подробна и точна информация от рецепцията или нашия представител.

• Към описанието на всеки хотел на сайта ни ще видите някои от най-често използваните съкращения на термини в хотелските услуги, свързани с типа изхранване.
Вижте какво означават те и изберете най-добрия вариант за Вас.
BB (Bed and Breakfast) – цената включва нощувка и закуска.
HB (Half Board) – цената включва нощувка, закуска и вечеря, т.е полупансион.
FB (Full Board) – цената включва нощувка, закуска, обяд и вечеря, т.е пълен пансион.
AI (All Inclusive) – цената включва всичко: нощувка, закуска, обяд, вечеря, алкохолни и безалкохолни напитки (само местно производство), междинна закуска и забавления в хотела.
UAI (Ultra All Inclusive) – подобрен вариант на услугата All Inclusive, който включва нощувка, закуска, обяд, вечеря, алкохолни и безалкохолни напитки (местно И вносно производство), допълнителни закуски и разнообразни забавления.

• Настаняването в стаите на хотелите е след 14:00 ч., а в деня на напускането, стаите се освобождават до 10:00 или 12:00 ч., в зависимост от изискванията на съответния хотел. При ранно пристигане или късен трансфер, бихте могли да оставите своя багаж в специално отредена “стая за багаж”. Друга възможност е доплащане за ранно настаняване или късно освобождаване на стаите – моля, потърсете повече информация предварително.

Ние ще Ви напомняме за всичко важно, преди отпътуването Ви!

• Вашата медицинска застраховка: В туристическия пакет на АСТРАЛ Холидейз е включена медицинска застраховка за пътуване в чужбина с лимит на отговорност 10 000 евро, но по Ваше желание за пътуване в Европа можете да се снабдите с Европейска Здравна карта или да направите застраховка с по-висок лимит на отговорност срещу допълнително заплащане.

• Вашите полети: В деня преди отпътуването Ви ще се свържем с Вас, за да потвърдим часа на полета, терминала, от който ще се извърши, както и името и телефона на представителя на фирмата, който Ви изпраща. Моля, имайте в предвид, че всички часове на полети, цитирани на разписания и изписани в билета, са в местни времена. Желателно е да се явите на летището поне 2 часа преди полета. АСТРАЛ Холидейз запазва правото си за промяна, съобразно подадената информация от опериращата авиокомпания.

• Пътуване на непълнолетни деца: Ако дете до 18 г. пътува само с единия родител или без родител, задължително е наличието на нотариално заверено пълномощно от втория родител или и от двамата, за пътуване в чужбина. При несъвпадение на фамилните имена трябва да се приложи и копие от акта за раждане!

Ние сме с Вас и в чужбина!

За да гарантираме качеството на услугата, която сме Ви предоставили!


Нашите представители ще познаете по усмивката и табелката с логото на АСТРАЛ Холидейз. Те ще Ви съпътстват през цялата Ви почивка, за да се уверят, че всичко е наред и че изживявате ваканцията си с наслада! Можете да се обръщате към тях по всяко време от Вашето пътешествие. Доверете се на техния професионализъм!

Очакваме Вашите отзиви, когато се върнете! Вашето мнение е важно за нас!

Анкетите на АСТРАЛ Холидейз са неизменна част от събирането на информация от Вас, нашите клиенти – доволни ли сте от нашата услуга, от обслужването в офисите ни и от нашите колеги – в България и в чужбина? Къде искате да пътувате следващия път? Какво Ви е харесало и къде можем да бъдем по-добри?

Чрез няколко кратки отговора Вие помагате нашето обслужване да става все по-професионално, а нашите услуги все по-качествени!

След завръщането си, автоматично ще получите молба за попълване на нашата анкета, ако сте пропуснали да го направите на място. Ще се радваме да Ви чуем и по телефона или да се свържете с нас по удобен за Вас начин, за да споделите мнение или препоръка.

Ще се радваме да ни се доверите отново!

АБОНИРАЙТЕ СЕ
ЗА НАШИТЕ
ГОРЕЩИ ОФЕРТИ
X
Абонирайте се за нашите горещи оферти
Всички полета са задължителни
ОК
AH Chat Software