loading


X
ПОЧИВКИ В ЧУЖБИНА - www.astralholidays.bg
Лято 2018 до-49%

Търси хотел в България
Най-добрите хотели в България онлайн

Търси хотел в цял свят
Хиляди хотели от цял свят на едно място

Нашите клиенти за нас

Благодарствени думи от В. Вълчанова
Здравейте,
Казвам се Видка Вълчанова от град Хасково. На 5.09. 2017 със съпругът ми и наши приятели се завърнахме от почивка в Пулия, Италия. По време на престоя ни в хотел Акирис възникна проблем, който своевременно беше решен от Вашия представител – Владислав Карапанов.

Стигнахме до заключението, че Вие сте намерили истински професионалист! Влади е всеотдаен, със желание да помогне и колкото се може по-бързо да намери решение.

Изказваме нашата благодарност към него и му желаем професионално развитие при Вас или в която и да е друга фирма,той го заслужава!

Поздрави: В. Вълчанова
от Меглена Димитрова
Здравейте, екскурзията до Санторини с полет от Варна беше страхотна. Групата сме ви благодарни за перфектната организация и уникалните емоции.smile emotic С радост ще се възползваме от други ваши оферти.
БЛАГОДАРЯ!
Почивка в Анталия – Скабрина
Здравейте,
Вчера успешно се завърнахме от Анталия и бързам да ви благодаря, както на Вас, така и във Ваше лице на целия Ви колектив за отличната организация около нашата ваканция. Всичко беше чудесно съгласувано и изпълнено, въпреки че беше задача с повишена трудност – половината ми семейство живее в София, а другата половина в Брюксел! Специални благодарности на вашия служител Христо Цветков, на когото попаднахме на случаен принцип когато правихме резервацията си през декември миналата година, но който остана на наше разположение до последния ден преди отлитането ни. Благодаря!

С поздрав Скабрина
На всички служители от “Астрал Холидейз” благодаря и пожелавам здрава и успешна Нова година!!! Успех!!!
“Пиша настоящия мейл, за да изразя изключителната си благодарност и уважение към г-жа Петя Иванова – представител на “Астрал ” в Бургас, с помощта на която почивката ми за Нова година в Турция, Анталия, хотел ” Aska Lara”, с полет от Варна, беше впечатляваща и незабравима!!! Благодаря й за професионализма, комуникативността и съпричастността, с които ме насочи към точната дестинанция и туристическо място!!!
Благодаря и на представителите на “Астрал” в хотел “Aska Lara” в Анталия, които бяха до нас, туристите, през цялото време с готовност да ни помогнат и окажат съдействие!
Радвам се, че отново избрах Вашата компания за пътуване в чужбина! Благодаря!!!

Топли поздрави и успехи,

Катя Илиева”
Мариана Кирилова – директор „Маркетинг и анализ”, „Летище София” ЕАД
Уважаема госпожо Стефанова,
Уважаема госпожо Костадинова,
Уважаеми господин Тодоров,

Позволете да изкажа благодарност от свое и от името на моя екип за изключително професионалното съдействие, което ни оказахте по организацията и провеждането на срещата на Групата по летищни такси на Европейските летища – EACR, осъществена под домакинството на „Летище София“ ЕАД на 4-7 юни 2014 г.

Предложената от Вас комплексна услуга по осигуряване на зала за срещата, работни обеди и кафе паузи и трасфер на делегатите, ни даде възможност да останем фокусирани върху съществената част на работната дискусия. Нашите чуждестранни гости останаха впечатлени от условията на залата и очаровани от високото качество на храната.

Радваме се, че във Ваше лице намерихме партньор, който обезпечи гладкото протичане в организационен аспект на една важна за „Летище София” ЕАД тридневна работна среща. Надяваме се и занапред да имаме поводи за добро сътрудничество.

Сърдечни поздрави,
Мариана Кирилова
Диана ООД
Група почиващи по програма 55+
До Изпълнителният Директор на
„Астрал – Холидейз“
Гр.Пловдив
Уважаеми г-н Директор,
Група почиващи по програма 55+ искаме да изкажем своето възхищение и благодарност на служителите от офиса Ви в гр.Пловдив, ул.“Капитан Райчо“ № 50 и от знаещият, можещият и изключително сърдечният и отзивчив Илия Райнов, който е представителят Ви в Коста Дел Сол.

За времето от 16.10.2012 до 23.10.2012, от 23.10.2012 до 30.10.2012 и от 30.10.2012 до 07.11.2012, когато бяхме във Фуенхирола, той беше непрекъснато сред нас, интересуваше се как е минал денят ни и ни даваше полезни съвети и информация кои места извън организираните от Вас екскурзии може да посетим.

Искаме да изкажем специални благодарност към г–н Христо Цветков от гр.Пловдив, който ни информира за всичко до тръгването и след завръщането ни прояви интерес от нашата почивка в Испания.

С уважение: Величка Димитрова, Димитър Димитров, Таня Павлова, Лили Петрова, Георги Конарев, Надя Конарева, Раш от гр.Пловдив, Соня от гр.Пловдив
Уважаема г-жо Попова,
Уважаем офис на “Астрал Холидейз”
С голямо удоволствие изказваме благодарност лично на Вас и на ръководството и служителите от офиса на “Астрал Холидейз”, и удовлетворение от добрата грижа и допълнителните усилия, които положихте, за да осигурите нашата почивка в Испания, Коста дел Сол 09.10 – 16.10.
Похвала и благодарност изказваме на представителя на “Астрал” за Коста дел Сол – г-н Илия Райнов – един изключително организиран, ерудиран, интелигентен млад човек с голямо чувство за отговорност, и с лично внимание и грижа към участниците в групата. “Астрал” трябва да се гордее със сътрудници като него и г-жа Лора Попова.
Благодарение на Вас и него останахме много доволни от тази действително прекрасна почивка – от организацията, настаняването и престоя в хотела Торебланка и екскурзиите.
Ще се радваме отново да ползваме услугите на “Астрал”!

Емилия и Николай Спиридонови
Здравейте,
От 2-ри до 9-ти октомври 2012г. бяхме на почивка в Коста дел Сол чрез Вашата фирма. Много сме доволни от представителя Ви там Илия Райнов. През целия ни престой той се грижеше за нас. Сутрин и вечер беше с групата, като оказваше съдействие по всички въпроси на всеки един от нас. Младежът е много добре запознат с историята на местата, които посещавахме и ни запознаваше с това увлекателно. Освен това беше много услужлив, любезен, винаги усмихнат и най-вече търпелив към капризите на членовете на групата. Намираме, че Илия е отличен Ваш служител, който много добросъвестно, с желание и усърдие изпълнява задълженията си. Голям плюс е за фирмата, че е успяла да привлече толкова способен млад човек като него. Дано има и други като него. Изказваме своята благодарност към Илия и удоволствие от добре прекараната почивка.

Лили Ковачева
Надежда Георгиева
сем. Гацови до АСТРАЛ Холидейз
“Уважаеми Дами и Господа,

Благодарим на „Астрал Холидейз” за перфектната организация и обслужване по време на нашата почивка през септември 2012 г. в Турция – Анталия.
Избрахме почивка в хотел „Salimaclub” в Белдиби – Анталия. Доверихме се напълно на информацията, която ни беше предоставена от офиса на бул.”Стамболийски” – София.
Благодарности на Мария Николчева – представителят на Астрал Холидейз в Анталия и на Минка от офиса на бул.”Стамболийски” за перфектното обслужване и отношение към нас.Благодарим за точното и коректно обслужване на всички от екипа Ви.

сем. Гацови – София”
Снежинка Вапцарова до АСТРАЛ Холидейз
“Уважаеми Дами и Господа от Астрал Холидейз,

Благодаря за точното и коректно обслужване на всички от екипа Ви.

Избрахме промоционална почивката в Турция в края на юли 2012. Доверихме се напълно на информацията, която ни предостави Теодора Петкова. Нямахме време за лични проучвания.Фактът, че може да се организира почивка без излишни посещения на офиси и банки е чудесен.

Бяхме в хотел Happy Elegant в Махмултар. Хотелът не беше съвсем ***** според представите ми, но беше чисто и обслужването беше много добро, чувствахме се чудесно. Наистина не всички служители бяха усмихнати, но забелязахме, че работят всеки ден по повече от 12 часа, и това даваше някакво обяснение.

Имахме намерение да се включим в почти всички екскурзии, посочени в сайта на фирмата, но за съжаление не успяхме, поради липса на достатъчно желаещи и съвпадение да дните на провеждане.Екскурзиите, в които успяхме да се присъединим бяха много добре организирани. Изпуснатите-наваксахме с лични инициатива и в крайна сметка прекарахме една прекрасна седмица.

Специално искам да благодаря на:
– Теодора Петкова и Рада от офиса в Пловдив;
– Мерал Асанов, който ни посрещна в Турция и беше с нас в необходимите моменти. Изключително лъчезарен, коректен, галантен и възпитан младеж, който успя да ни даде информация практически за всичко, което ни интересуваше.

Сърдечни поздрави,
Снежинка Вапцарова”
Тихомир Димитров до АСТРАЛ Холидейз
“Привет,
пиша ви с желанието да изразя благодарност за дестинацията, която избрахте, свързана с печелившия ми ваучер (безплатен уикенд за двама) в “Санта Марина” Созопол. Ползвахме ваучера през изминалия уикенд (9 и 10 юни). Мястото е разкошно, получихме най-доброто студио – точно срещу входа, с изглед към морето, на централно място, първа линия, до басейна, до асансьора към плажа, до баровете, до магазина и ресторанта, на първия етаж. За това също благодаря! Кухнята и обслужването в комплекса също бяха на много високо ниво – предполагам, че това е от професионален интерес за вас, като обратна връзка. Оставам с прекрасни впечатления от Астрал Холидейз, ще ползвам услугите ви и занапред (следя офертите ви през фейвъритс в браузъра, моля не ми изпращайте имейли), като със сигурност ще ви препоръчвам и на приятели.
Всичко добро, желая ви приятен ден и успешно приключване на работната седмица!

С уважение,
Тихомир Димитров”
Катя Чакърова до АСТРАЛ Холидейз
“Уважаеми г-н/г-жо Управител,

Като клиент на Вашата фирма изразявам благодарността си към служителите Ви – г-жа Гергана Ноева и г-н Христо Цветков.Последното ми пътуване чрез Вас беше до Истанбул 42702 – от 24.05.2012 до 27.05.2012.Безупречно, щастливо пребиваване на 9 жени от фирмата ни. С доверие към съветите на тези Ваши служители посетих семейно Прага, Дубровник, Испания.Спокойна и сигурна съм в техните напътствия.

С уважение и искрена благодарност – Катя Чакърова.”
Йолиана Райкова до АСТРАЛ Холидейз
“Уважаеми Дами и Господа,

Благодаря на Астрал Холидейз за перфектната организация и осигуреното обслужване по време на почивката ми от 12 до 19 май 2012 г. в Анталия, Аланя.

Благодаря на г-жа Биляна Михайлова от офиса на Астрал Холидейз на бул. “Стамболийски” за представената изключително пълна и изчерпателна информация за хотелите в Анталия, което изключително допринесе за избора на хотел, който изцяло да отговаря на изискванията ми за почивка.

По време на престоят ми в Анталия бях настанена в Хотел Alaiye Kleopatra 4*, Аланя, Анталия. Хотелът ни предложи много добра атмосфера, добро и на ниво обслужване, разнообразна храна, изключително внимателен персонал, разнообразни шоу програми всяка вечер. Изключително се зарадваха в хотела, че е предпочетен от българи, тъй като обикновено се предпочита от немски туристи. Съотношението цена–качество напълно си съответстваше. Разположението на хотела почти в центъра на града и на едно от най-оживените места е изключително удобно. Препоръчвам хотела, като добър избор за почивка.

Благодаря на г-н Мерал Асанов – представителят от Астрал Холидейз в Аланя, за перфектното обслужване по време на трансферите от и до летището, за подробната информация относно настаняването в хотела, предлаганите услуги, екскурзии, съхранение на важните документи.

Благодаря на екипа на Астрал Холидейз за осигурената изключително приятна почивка. Изключително добра фирма с много добре обучени служители.”

КЦМ 2000 груп Пловдив
Донка Георгиева, Управител АБ Травел
„Здравейте Г-н Гълбачев,
Бих искала да благодаря на целия екип на Астрал Холидейз за съдействието, което оказаха на нас и нашите клиенти вчера при тежката пътна обстановка. Имахме група от 30 души, които бяха тръгнали от 2 часа през нощта с автобус за София, за да летят по програмата за Палма де Майорка.
За съжаление поради заледен участък на пътя бяха спрени за няколко часа до Търговище. Веднага се свързахме с ваш представител – Светлана Главчева, която бе информирана за ситуацията и възможното закъснение на групата.
Бих иcкала да отбележа, че тя реагира много професионално и адекватно в тази ситуация. Свърза се при първа възможност с авиокомпанията и ни информира за възможните опции. Поддържахме постоянна връзка с клиентите по време на пътуването, както и със Светла и вашия представител на летище.
Благодарение на съвместните и координирани усилия на вашия екип и авиокомпанията клиентите, макар и със закъснение успяха за полета и дълго очакваната почивка не бе провалена. Клиентите се обадиха от Майорка специално да благодарят за съдействието.

Моля да предадете нашата специална благодарност и на Bulgaria Air, която прояви разбиране в тази ситуация и забави полета.

Както знаете Астрал Холидейз е наш предпочитан партньор и подобни ситуации допринасят за утвърждаване на взаимното доверие в работата.

Благодаря още веднъж на всички и се надявам да продължим да работим заедно.”

DELUXE Guide – 14 септември 2011 г.
„Уникалният офис комплекс АСТРАЛ БИЗНЕС ЦЕНТЪР бе официално открит снощи с елегантен коктейл, посетен от над 300 гости. Сред тях бяха архитекти, държавни и бизнес представители, дипломати, както и обичаният български актьор Георги Мамалев.

Вечерта беше изключително стилна – музикалната поп звезда Мария Илиева се грижеше за настроението на гостите, а голямата торта, отбелязваща 16-ата годишнина от създаването на най-големия български туроператор „Астрал Холидейз“, предизвика приятно оживление.

Много от гостите си тръгнаха от коктейла с награди на организаторите от „АСТРАЛ Холидейз“ и австрийската авиокомпания „Флай НИКИ“, представителството на която вече има офис в АСТРАЛ БИЗНЕС ЦЕНТЪР. Четирима от присъстващите спечелиха самолетни билети до Виена, а двойно повече ще се радват на почивки в луксозни хотели в страната и чужбина.“

Хина Цанкова, Идеал Стандарт АД
„Благодаря на всички ви за съдействието в тази специална ситуация, за изключително търпеливото съдействие да изберем правилния начин, за да приберем нашите колеги в България.Благодаря!“

Ивайло Велков, Идеал Стандарт АД
„Искам да Ви благодаря за проявения професионализъм и бърза реакция при възникналите извънредни обстоятелства. Трябваше да се прибера от Самара през Прага на 17.04.2011 Както знаете след изригването на вулкана в Исландия голяма част самолетният транспорт в западна и централна Европа беше парализиран. Вечерта преди полета ме информираха, че летището в Прага е затворено и в момента BCD Travel работят за полет през Москва. След около 30 мин. получих новия билет. Като резултат, не само че се прибрах, но и това стана с около 3 часа по – рано. Това е пример за професионализъм проявен при извънредни обстоятелства, за което съм Ви изключително благодарен. Продължавайте в същия дух, това е пътя на успеха! Сърдечни благодарности!“ –

Лена Петкова, Изп. директор „Роберт Бош” ЕООД
“АСТРАЛ Холидейз винаги предоставя необходимата информация прецизно и експедитивно. Изпълнението на заявките става след проучване и предлагане на най-добрите ценови условия и удобства за пътуващите.”

Петя Богданова, „Данон-Сердика” АД
„Екипът на фирмата е висококвалифициран и използва съвременните технологии на туристическата индустрия за осигуряване на една наистина висококачествена цялостна услуга”

инж. М. Несторов, Изп. директор и Председател на Съвета на директорите на „Демакс” АД
„Можем да отбележим стремежа на АСТРАЛ Холидейз BCD Travel за максимална отвореност и прозрачност, както и за спомагане за намаляване на разходите ни за бизнес пътувания”

Пламен Тилев, Управител „САП Лабс България” ЕООД
„Екип от професионалисти с дългогодишен опит, които обработват нашите заявки с необходимото внимание и гъвкавост.”

Станислава Иванова, „Тишман Мениджмънт Къмпани” ЕООД
„С АСТРАЛ Холидейз сме спокойни, че нашите представители ще са винаги на точното място и време, в най-подходящите хотели, на най-разумните цени.”
„Откликват акуратно и професионално на всички наши запитвания. Предлагат голям и много полезен диапазон от услуги в сферата на бизнес пътуването, като резервации на самолетни билети, хотели, коли под наем и др.” – инж. Красимир Копчев, Изп. директор „Идеал Стандарт – Видима” АД


Владимир Таков, Мениджър Операции „Транс Телеком” АД
„АСТРАЛ Холидейз улеснява планирането и бюджетирането на командировките, и пести време и усилия при подготовката им.”

инж. Христо Йонков, Изп. директор „АББ Авангард” АД
„Екипът, с който работим е един изключително коректен партньор, който винаги спазва поетите ангажименти и има качествата да разрешава възникващите на момента спешни казуси и проблеми”

Валентин Георгиев, Изп. директор „Американска Търговска Камара в България”
„Фирмата е една от водещите компании за чартърни пътувания и туристически услуги в България. Нейните служители със старанието си да улесняват и модернизират туристическия бизнес, гарантират добрата й репутация в бранша”

Илиян Иванов, Председател на Управителния съвет „Национален Хотелиерски Мениджмънт Клуб”
„АСТРАЛ Холидейз осигури самолетни билети и съдейства при организацията на бизнес делегация на НХМК в Сингапур и Малайзия. Изразяваме нашето пълно удовлетворение от тяхната работа”

П. Медведик, Директор по координация със задграничните структури „ЛУКОЙЛ НЕФТОХИМ БУРГАС” АД
„Базирайки се на отличните резултати от работата на фирмата, лоялните взаимоотношения и демонстрирания висок професионализъм, определяме АСТРАЛ Холидейз като изключително надежден партньор.”

А.Георгиева, STUDY ABROAD AGENCY
“Уважаеми г-н/г-жо Управител,

Позволете ми да Ви се представя. Казвам се Анна Виктор Георгиева.
В настоящето бих желала да изразя най-искрено благодарност и възторг от професионализма на Ваша служителка на име Гергана Ноева.

Поводът да Ви пиша е факта, че в днешно време много рядко се срещаме с коректност, човечност и професионализъм, а от неколкократно ползваните услуги на ръководената от Вас туристическа агенция сме изключително доволни. Тук бих желала да отбележа, че предложенията за пътуване и перфектната организация, които са ни били предлагани от г-жа Ноева са ни доставяли невероятно удоволствие и са били много изгодни.

Поздравявам Ви като Ръководител на достойни хора и Ви желая здраве и успехи в личен и служебен план.”

Давиде Кристиано, “ДЕЙВИД ПОСТАЛ МАРКЕТ”ООД
“Казвам се Давиде Кристиано.
Бих искал да изразя удовлетворението си от служителите на Вашата компания – които ме обслужват винаги – когато бих искал да пътувам за дадена дестинация.
Първо от служителите Ви – в Пловдив – на Капитан Райчо – които са винаги отзивчиви и откликват на всички мои желания и търсения – целият екип – там е страхотен – много професионално обслужване, спокойствие и бързина.
И второ бих искал да похваля Вашият представител за Анталия – Мария Николчева.
Винаги ни е безкрайно приятно приятно – тя да ни посреща на всяко едно посещение в Анталия.Това е един невероятен човек, който винаги във всяка ситуация е на много високо ниво – било то – да ни даде изчерпателна информация за дадена дестинация, да разкаже за исторически и културни събития или екскурзия или знаейки нашите предпочитания да ни посъветва за да посетим – нов курорт в Анталия, както и невероятно бърза реакция – когато сме се разболявали и е било нужно болнично обслужване.
Обгрижвала ни е и от разстояние – само да ни пита как сме и дали се чувстваме добре.
Тя е един изключителен човек и професионалист и искаме още веднъж да изкажем задоволството си че тя е Вашия и Нашия представител за Турция.
Ще бъда винаги Ваш клиент – защото съм доволен от Вашата фирма.”

АБОНИРАЙТЕ СЕ
ЗА НАШИТЕ
ГОРЕЩИ ОФЕРТИ
X
Абонирайте се за нашите горещи оферти
Всички полета са задължителни
ОК
AH Chat Software