loading


X
ПОЧИВКИ В ЧУЖБИНА - www.astralholidays.bg
Лято 2018 до-49%

Търси хотел в България
Най-добрите хотели в България онлайн

Търси хотел в цял свят
Хиляди хотели от цял свят на едно място

НАШАТА ИСТОРИЯ
говори за нас

 • 2016

  Награда Египет

  АСТРАЛ Холидейз беше удостоен с официална грамота за цялостен принос в развитието на туризма и промотирането на Египет като дестинация

  На 9.02.2016 г. АСТРАЛ Холидейз беше удостоен с официална грамота за цялостен принос в развитието на туризма и промотирането на Египет като дестинация. Престижното отличие беше връчено на тържественото събитие, посветено на 90 години дипломатически отношения между България и Египет.

  Египет е една от първите дестинации, предлагана на пазара от АСТРАЛ Холидейз още от създаването на компанията. Ние сме пионерите, които предложиха круизната програма по Нил, комбинираните турове Кайро и Хургада, круизната програма до Хургада и организираха първите чартърни полети до Шарм ел Шейх.

  Египет е дестинация, разработена с много любов, желание и професионализъм… дестинация, която АСТРАЛ Холидейз успешно налага и промотира на българския пазар вече 20 години! Благодарим за признанието – щастливи сме и сме горди от поредния засвидетелстван успех на нашата компания.

  АСТРАЛ Холидейз и Thomas Cook откриха заедно сезон Лято 2014

  АСТРАЛ Холидейз открива нов офис в центъра на гр.София

  На 03.08.2016 г. отвори врати новият офис на АСТРАЛ Холидейз в центъра на София на бул.Витоша 74. Новата прибовивка на компанията се отличава с изключително модерен и различен дизайн и централна локация. В него нашите клиенти ще могат да получат пълно обслужване относно всички видове туристически услуги, които АСТРАЛ Холидейз предлага.

  Пожелаваме много късмет и успехи на нашите колеги на новото им работно място, както и много доволни и усмихнати клиенти!

  АСТРАЛ Холидейз навърши 21 години

  АСТРАЛ Холидейз навърши 21 години

  На 13.09.2016 АСТРАЛ Холидейз отпразнува своя 21-ви рожден ден както подобава – на фона на жива музика и веселие, сред колеги и приятели. Поводът беше съчетан и с официалното откриване на най-новия офис на компанията, намиращ се на бул. Витоша 74, гр. София. Празненствата започнаха с елегантно коктейлно парти пред самия офис, под нежните звуци на акустична китара. В чест на двойния празник, който фирмата очакваше с нетърпение, домакините се бяха подготвили старателно с безбройни изненади за своите скъпи гости. Партито продължи с пълна сила в АСТРАЛ БИЗНЕС ЦЕНТЪР, където специални куиз програми и танцови конкурси направиха зрелищния празник незабравим. Честит рожден ден, АСТРАЛ Холидейз!

 • 2015

  АСТРАЛ Холидейз и Thomas Cook откриха заедно сезон Лято 2014

  20 години АСТРАЛ Холидейз знае къде!

  2015 е една много специална и важна година за АСТРАЛ Холидейз, тъй като се навършват юбилейните 20 години от основаването на фирмата. По този повод на 13.09.2015г. Слънчев бряг се превърна в горещата точка на събитията, където се състоя грандиозното парти по случая. Екипът, начело с ръководството, отбелязаха празника и успешната бизнес година с много морско настроение, музика и танци в култовия бар „Кабана Бийч“. Изпълнителните директори Христо Гълбачев и Жени Стефанова, заедно с главните мениджъри на отделите, използваха възможността да изкажат своите благодарности и признание към целия екип за техния професионализъм, лоялност и отдаденост към работата. Кулминацията на партито беше пищна заря, която озари плажната ивица и даде старт на купона.

  Снимки от събитието може да видите ТУК

 • 2014

  АСТРАЛ Холидейз – първата фирма, която издава туристически визи за Куба

  АСТРАЛ Холидейз продължава да разширява портфолиото си от предлагани туристически услуги и да се грижи за максималния комфорт и удобство на своите клиенти. От 01.04.2014 АСТРАЛ Холидейз стана първата българска фирма, официално оторизирана от Министерство на Външните работи за издаване на туристически визи за Куба.

  АСТРАЛ Холидейз и Thomas Cook откриха заедно сезон Лято 2014

  АСТРАЛ Холидейз даде старт на новия летен сезон на официален коктейл по повод партньорството си с Thomas Cook и откриването на новия офис на фирмата в курорта Слънчев Бряг. Изисканото парти, на което бяха поканени над 150 човека, се състоя в известния пиано бар „Кабана Бийч“ на 12.06.2014. Сред присъстващите бяха собственици и главни мениджъри на хотелски вериги, служители и дългогодишни партньори на АСТРАЛ Холидейз, както и топ мениджърският екип на Thomas Cook.

  АСТРАЛ Холидейз и Thomas Cook откриха заедно сезон Лято 2014 АСТРАЛ Холидейз и Thomas Cook откриха заедно сезон Лято 2014

  Гостите първо бяха поканени да разгледат новия офис на АСТРАЛ Холидейз в Слънчев Бряг, в който работят екип от над 100 специалисти. Основната дейност на офиса е посрещане и обслужване на чуждестранни клиенти, а на разположение на представителите на туроператора са модерни технологии, чрез които да представят по иновативен и атрактивен начин офертите на чуждестранните туристи.

  Главните мениджъри на Thomas Cook Jurgen Heiss (Director Destination Management& Touristic Cooperation) и Tim Jodts (Director Group Purchasing Central Mediteranean & Arabia) отправиха своите благодарности към домакините на събитието и изразиха своите положителни впечатления от бързия работен процес и успешното партньорство, отбелязвайки, че денят е специален и за двете фирми. Изпълнителните директори на АСТРАЛ Холидейз Христо Гълбачев и Жени Стефанова също изказаха своите специални благодарности за усърдната работа на екипа си и изключителния професионализъм на чуждестранните си партньори от Thomas Cook.

  След тържественото откриване на офиса гостите бяха откарани в типичен английски двуетажен автобус до „Кабана Бийч“, където настъпи веселата част от празненството. За доброто настроение на гостите се погрижи поп дивата Мария Илиева, която направи купона наистина незабравим. Елегантното парти завърши с пищна 4-минутна заря.

  Видео от събитието може да видите ТУК

  Снимки от събитието може да видите ТУК

 • 2013

  Годишна среща на АСТРАЛ Холидейз и AH Holding Int.

  Годишната среща на АСТРАЛ Холидейз и AH Holding Int. се състоя на 12-13.01.2013 в Гранд Хотел Велинград. За първи път в Годишната среща се представиха интерактивни работни панели и присъстваха чуждестранни партньори. Приключването на първия лекционен ден беше отпразнувано с парти феерия под мотото „Астрален Карнавал“. Раздадени бяха и отличия в категориите „Най-добър служител на 2012 г.“ и „Най-дългогодишен и лоялен служител“.

  Ние от АСТРАЛ Холидейз вечe сме пълнолетни!

  Най-големият и стабилен български туроператор АСТРАЛ Холидейз навърши 18 години от своето създаване. Събитието беше отпразнувано подобаващо с големи празненства, много веселие и приятни изненади. Благодарим на всички наши верни партньори и клиенти, които бяха неотлъчно до нас през тези 18 години!

  АСТРАЛ Холидейз раздаде годишните награди „ТОП агент“ за 2013 на благотворително коледно парти

  На 21.11.13 АСТРАЛ Холидейз отпразнува успешната съвместна работа през 2013-та година със своите партньорски агенции на изискано коледно парти. Най-големият български туроператор спомогна инициативата “Дом за всяко българско дете” на Лайънс Клуб Евридика Пловдив и организира благотворителен коледен базар с лично изработени от служителите на фирмата коледни подаръци и сладости. Вечерта се отличи и с раздаването на годишните награди за ТОП агенти на АСТРАЛ Холидейз.

  АСТРАЛ Холидейз – новият представител на Thomas Cook Group за България

  АСТРАЛ Холидейз е избран за новия официален представител на Thomas Cook Group за България. Договорът между двете фирми е в сила от 2014 г. Thomas Cook е най-старата марка за пътуване в света с 173-годишен опит в туристическата индустрия. Компанията оперира в 17 държави сред които основни пазари са Германия, Холандия, Белгия, Полша, Чехия, Унгария, Австрия, Англия. С годишен оборот от £9 милиарда и над 20 милиона клиенти годишно, Thomas Cook е една от водещите туристически компании в света. Холдингът разполага с една от най-големите търговски мрежи в туристическия бранш с 2 500 офиса в цял свят и екип от 27 000 квалифицирани специалисти.

  Thomas Cook Group управлява и една от най-големите самолетни флоти във Великобритания и Европа от 75 самолета. Те оперират като част от Thomas Cook Airlines и Condor Airlines и летят до стотици дестинации.

  През 2013 г. Thomas Cook е обявен за водещ туроператор в Европа на церемонията по раздаването на Световните туристически награди в Доха, Катар.
  Със спечеленото партньорство на Thomas Cook Group АСТРАЛ Холидейз придобива и правото да представлява всички дъщерни фирми на холдинга, включително и немския гигант Neckermann Reisen. Neckermann Reisen е една от най-популярните немски туристическа марки, символ на отлично качество на изгодни цени. Компанията е основана през 1963г., а основателят и Josef Neckermann прави революция в немската туристическа индустрия, предлагайки уникални по рода си самолетните пакетни пътувания. Neckermann Reisen става част от семейството на Thomas Cook Group през 2001г.

  АСТРАЛ Холидейз избран за официален представител на руския туроператор Coral Travel

  АСТРАЛ Холидейз беше избран за официален представител на един от най-големите руски туроператори Coral Travel. Coral Travel e най-голямата компания от групата OTI Holding, която предлага почивки в 28 страни по света. Чрез партньорството си с АСТРАЛ Холидейз, Coral Travel планира да пусне чартърни програми до летищата Бургас и Варна и да предлага почивки в по-големите морски курорти.

 • 2012

  13.09.2012 – 17 години АСТРАЛ Холидейз

  17тата годишнина на АСТРАЛ Холидейз беше отбелязан с много смях, торта и шампанско във всички офиси в страната. Снимки от партито в София, Пловдив, Варна и Бургас може до видите. тук

  АСТРАЛ Холидейз – генерален спонсор на турнир от Националната верига по плажен волейбол

  АСТРАЛ Холидейз беше генерален спонсор на последния за годината турнир за мъже и жени на Националната верига по плажен волейбол. Турнирът, организиран от Българска Федерация Волейбол и община Пловдив, се проведе на 01.09.2012 и 02.09.2012 в град Пловдив. Наградите на победителите връчи изпълнителният директор на АСТРАЛ Холидейз – Христо Гълбачев.

  АСТРАЛ Холидейз спонсор на конкурса Мис Галичина /Мис Украйна/ проведен в Златни Пясъци.

  Етап от конкурса на Мис Галичина (Мис Украйна) беше проведен в Златни Пясъци в хотел Grand Melia Hermitage. АСТРАЛ Холидейз и хотел Grand Melia Hermitage бяха спонсори за организирането на мероприятието за България. Претендентки за титлата бяха 27 момичета от Украйна, а победителка стана 21-годишната Карина Жиронкина.

  Награда от Финист Травел

  АСТРАЛ Холидейз получи награда за най-добър чуждестранен партньор лично от собственичката на Финист Травел – Перм, Русия – Вера Коробкина.

 • 2011

  АСТРАЛ Холидейз с грамота за 1-во място от авиокомпания МАЛЕВ

  АСТРАЛ Холидейз получи грамота от МАЛЕВ – 1-во място за продадени пакети и 4-то място за продадени самолетни билети през 2010 г.

  АСТРАЛ Холидейз с шестнайсет годишна история като един от най-добрите туроператори

  АСТРАЛ Холидейз посрещна 16-тия си рожден ден с елегантно парти. Събитието съвпадна и с откриването на офис сградата АСТРАЛ БИЗНЕС ЦЕНТЪР на 13.09.2011. По време на стилния коктейл, гостите се насладиха на изискана музика, шампанско и много награди и изненади.

  Ултрамодерната офис сграда АСТРАЛ БИЗНЕС ЦЕНТЪР беше открита на 13.09.2011г. с изискано парти

  Откриването на АСТРАЛ БИЗНЕС ЦЕНТЪР на 13.09.2011г. беше съчетано с 16-ия рожденния ден на АСТРАЛ Холидейз. Събитието беше посетено от над 400 гости – архитекти, държавни и бизнес представители, дипломати, както и обичания български актьор Георги Мамалев. За доброто настроението на гостите допринесоха класните изпълнения на музикалната поп дива – Мария Илиева и томболата със страхотни награди,предоставени от АСТРАЛ Холидейз.

  Грамота от Niki Air Berlin

  АСТРАЛ Холидейз получи грамота за изключителни постижения през 2011 от Niki Air Berlin.

 • 2010

  Създаване на генерално представителство на авиокомпания NIKI (част от Air Berlin Group) в България

  АСТРАЛ Холидейз стана официален представител на NIKI за България. NIKI е немска авиокомпания, която обслужва дестинации за отдих и бизнес. Авиолинията оперира полети основно до европейски градове, както и дестинации за отдих на Средиземно море. През 2011г. NIKI става собственост на Air Berlin, но продължава да съществува с отделно ръководство.

  13.09.2010 – 15 години от създаването на АСТРАЛ Холидейз

  2010 година беше изплненана с благоприятни промени и успехи за АСТРАЛ Холидейз. Затова по повод 15тия рожден ден на фирмата екипът се отдаде на заслужено веселие. АСТРАЛ Холидейз получи и подарък от своите колеги и партьори в Аполо. Специалното пожелание в стихотворна форма, както и снимки от празненството може да видите тук.

  АСТРАЛ Холидейз получи грамота от АБТТА за най-добър туроператор и най-бързо развиваща се фирма

  На 27 септември 2010 г. Асоциацията на Българските Туроператори и Туристически Агенти (АБТТА) награди АСТРАЛ Холидейз с почетна грамота за “Най-добър изходящ туроператор”, а TRAVEL SHOPPING CENTER, в лицето на NIKI Air Berlin, спечели наградата в категория “Най-динамично развиваща се фирма”. Тържествената церемонията по връчването на годишните награди на АБТТА “Алеко Константинов” се проведе в хотел Хилтън.

  Представителство на немската компания Trust International, лидер в онлайн дистрибуцията и носител на наградата за най-добра онлайн резервационна система

  Trust International е компания, която се занимава с ускоряване на растежа на бизнеса за хотели по целия свят. Чрез АСТРАЛ Холидейз и други висококвалифицирани партньори, фирмата помага в предоставянето на несравнима полза и качество с отлични резултати за техните клиенти.

 • 2009

  АСТРАЛ Холидейз на 70 място сред най-динамичните компании в България според класация “Гепард” подготвена от в-к “Пари”

  АСТРАЛ Холидейз застана на почитното 70то място сред 300 от най-големите фирми на българския пазар. АСТРАЛ Холидейз беше една от фирмите, получили награда за „Най-динамична компания в България”.

  Нов офис – гр. София на бул. Ал. Стамболийски 35 /на ъгъла с ул. Цар Самуил/

  АСТРАЛ Холидейз разширява своята дейност с откриването на нов стрийт офис на 17.08.2009 г. в гр. София на бул. Ал. Стамболийски 35 /на ъгъла с ул. Цар Самуил/. Очакваме Ви!

  Разрешително за строеж – номер 250 от 13.11.2010 г. АСТРАЛ БИЗНЕС ЦЕНТЪР – Уникална Сграда – КЛАС А!

  АСТРАЛ Холидейз получи разрешително за строеж на проект ABC за създаване на бизнес сграда от клас „А“. Незаетите от АСТРАЛ Холидейз офис площи ще бъдат отдавани под наем на международни и български компании.

  АСТРАЛ Холидейз получи грамота за Best SkyTeam Seller for 2009

  АСТРАЛ Холидейз получи грамота за Best SkyTeam Seller for 2009 на тържествена церемония в хотел Хилтън на 25.11.2009, организирана от авиокомпаниите в SKY Team (Аерофлот, Алиталия, Ер Франс/КЛМ, ЧСА и др.). Отличени с грамота бяха най-добрите 5 туристически агенции от цяла България по продажби на билети за авиокомпаниите в SKY Team!

  Първа копка на АСТРАЛ БИЗНЕС ЦЕНТЪР

  На 30.11.2009 г – Андреев ден бе направен водосвет и първа копка на грандиозния проект АСТРАЛ БИЗНЕС ЦЕНТЪР. В това начинание ни подкрепиха като гости много водещите фигури и големи компании като банка ДСК, Микс Консултинг Груп, както и колеги и приятели. Тримата управители собственоръчно направиха първата копка и си пожелаха “по вода” да премине целият строителен процес, разбивайки шампанско върху кофата на багера строител.

 • 2008

  Създаване на марката – Hotelsb2b.com

  Първата Българска Онлайн Резервационна Система – CRS за търсене и резервации на хотели в чужбина, която обединява 8 от най-големите световни провайдъри на хотели в една система. Предлага резервации в реално време на над 140 000 хотела по целия свят. Сайтът е с модерна визия, съобразена със световните стандарти, лесен и удобен за работа и с уникални филтри за търсене.

  Създаване на АСТРАЛ ПРОПЪРТИ МЕНИДЖМЪНТ ООД

  АСТРАЛ ПРОПЪРТИ МЕНИДЖМЪНТ ООД е регистрирано през Юни 2008 г. с основна цел – изграждане на офис сграда клас „А“, която ще покрие изцяло нуждите от офис пространство за все по-нарастващия обем работа на намиращите се в София офиси на АСТРАЛ Холидейз – отдели Вътрешен и Външен Туризъм, Самолетни билети.

  Създаване на проект ABC – ASTRAL BUSINESS CENTER

  Проект ABC за създаване на бизнес сграда, клас „А“, с атрактивна модерна архитектура и уникално местоположение в непосредствена близост до летище София.

  ASTRAL BUSINESS CENTER
  Бизнес сграда, клас „А”, създаваща неповторимо усещане за уникат още от пръв поглед. Сградата е във формата на Око, с отражението на небето и слънцето в стъклената фасада и покрив със свежа трева и панорамна гледка към летището.

 • 2007

  Създаване на първия бранд бук на АСТРАЛ Холидейз!

  Бранд Бук е това, което определя и разграничава идентичността на марката на фирмата от всяка друга. Бранд букът на АСТРАЛ Холидейз е детайлно обяснение на марката и логото. Помощно средство е при оформянето на материалите за рекламните кампании и подпомага правилното позициониране на марката.

  Създаване на AGDS ООД

  AGDS изгражда софтуерни туристически продукти и предлага широк диапазон от дизайнерски услуги и консултации, свързани единствено и само с областта на туризма. Отговаря за обслужването на всички фирми, които са част от AH Holding.

  Сертифициране по ISO 9001:2000 на АСТРАЛ Холидейз!

  АСТРАЛ Холидейз е официално сертифицирана от германската фирма TÜV NORD за системи за управление на качеството, съгласно стандарта ISO 9001: 2000. Сертификат N. 44 100070868 / 04.05.2007.

  Награда от България Ер за постигнат най-висок обем на продажби за 2007 година

  И през 2007 г. отдел Самолетни билети запази лидерската си позиция за постигнат най-висок обем на продажби на България Ер, за което отново беше отличен с грамота.

  Представяне на идеята за структурно Холдингово развитие за затворен кръг туристически услуги през Февруари

  AH Holding е най-големият туристически холдинг в България, който обединява всички брандове на АСТРАЛ Холидейз с цел затваряне кръга на туристически услуги – автотранспорт, авиотранспорт, трансфери, екскурзии, почивки в България, почивки в чужбина, екзотични програми, резервации на хотели в България и чужбина, онлайн резервационни системи, уеб решения за вашия туристически бизнес

  Създаване на марката TRAVEL SHOPPING CENTER и първите франчайз офиси в България

  TRAVEL SHOPPING CENTER е business to business (B2B) система, която обединява предлагането на широка гама туристически услуги и се използва единствено и само от франчайз офиси. Крайният потребител може да резервира само в оторизираните офиси, които са над 55 на брой и са разположени в по-големите градове на България.

 • 2006

  Създаване на АСТРАЛ Транстурс ЕООД!

  АСТРАЛ Транстурс ЕООД, част от AH Holding и АСТРАЛ Холидейз, предлага организирането на транспортни услуги в сраната и чужбина.

  АСТРАЛ Транстурс разполага със собствен автопарк, предлага превози за екскурзии, отдава автомобили под наем и организира индивидуални и групови трансфери.

  АСТРАЛ Холидейз стана официален представител за България на международната фирма Pegasus Solutions

  АСТРАЛ Холидейз стана официален представител за България на международната фирма Pegasus Solutions. Pegasus Solutions се занимава със свързването на хотели с техните дистрибуторите. Като най-големия провайдър на електронни хотелски транзакции, компанията осигурява модерни и достъпни начини на дистрибуция за над 100 000 хотела по света.

  Награда от България Ер – За постигнат най-висок обем на продажби за 2006 година.

  Отдел Самолетни билети беше отличен с престижната награда на България Ер за постигнат най-висок обем продажби през 2006г. на официалната среща на първите топ 30 фирми в България – членове на IATA, проведена на 12.05.2007 в Златни пясъци.

 • 2005

  Първата онлайн Туристическа Интернет Резервационна Система за България – www.tirs.net

  ТИРС е първата и най-добра онлайн резервационна система за хотели в България, предлагаща резервации в реално време за хотели в цялата страна чрез своите портали www.tirs.bg и www.hotels-in-bulgaria.com – за чужденци. Сайтът е със съвременна визия и предоставя богат избор на хотели, туристически пакети на гарантирано ниски цени, промоции и горещи оферти.

  Създаване на отдел Вътрешен Туризъм / Incoming Department.

  Отдел Вътрешен туризъм е с гъвкава структура, покриваща пълна гама услуги и комплексно обслужване за вътрешен туризъм – резервации чужди пазари, корпоративен бизнес & инсентив, spa & wellness, групи и обиколни турове, транспорт. Налична е добре развита мрежа от шест офиса в България: София, Пловдив, Слънчев бряг, Пампорово, Боровец, Банско.

  Кампания на Mtel – 3 милионния абонат на Mtel – основен партньор – АСТРАЛ Холидейз

  През 2005г. Mtel отново проведе голяма рекламна кампания за достигането на 3 милиона абонати. Като основен партньор на кампанията, АСТРАЛ Холидейз отново предостави страхотна почивка като награда за късметлията, който стана 3 милионния абонат на Mtel.

  Закупуване на първите собствени офиси на АСТРАЛ Холидейз в Пловдив.

  АСТРАЛ Холидейз закупува първите си собствени офиси и премества централния си офис от ул. „Белград“ на ул. “Капитан Райчо” 56 в търговки център Гранд. Офисите са с ключово местоположение и атрактивна и модерна визия, характерна за АСТРАЛ Холидейз.

 • 2004

  Създаване на ТИРС ЕООД

  ТИРС ЕООД е част от структурата на AH Holding и предлага почивки в най-добрите курорти и градове на България. Фирмата си сътрудничи с голям брой утвърдени хотели в България, осигурявайки гарантирани стаи и преференциални цени за директни и корпоративни клиенти и партниращи туристически агенции.

  Mtel за 370 зимни почивки

  Mtel отново проведе рекламна кампания, в която АСТРАЛ Холидейз беше основен партньор и раздаде 370 зимни почивки. Кампанията се радваше на голям интерес и успех.

  Чартърен полет за Европейското първенство по футбол в Португалия

  АСТРАЛ Холидейз организира единствения чартърен полет от България за Европейското първенство по футбол в Португалия с включени осигурени билети за някои от най-интересните футболни срещи. Oсновен клиент беше Coca-Cola България.

  Българска он-лайн резервационна, изчислителна и финансова система

  АСТРАЛ Холидейз с първата Българска онлайн резервационна, изчислителна и финансова система за Външен Туризъм – Outgoing.

 • 2003

  Кампания на Mtel – 2 милионния абонат на Mtel – основен партньор – АСТРАЛ Холидейз.

  През 2003 г. Mtel проведе мащабна рекламна кампания за достигането на 2 милиона абонати. Като основен партньор на кампанията, АСТРАЛ Холидейз любезно предостави наградата за късметлията, който стана 2 милионния абонат на Mtel и спечели невероятна почивка.

  Създаване на AH Holding!

  AH Holding е най-големият туристически холдинг в България, който обединява всички брандове на АСТРАЛ Холидейз с цел затваряне кръга на туристически услуги – автотранспорт, авиотранспорт, трансфери, екскурзии, почивки в България, почивки в чужбина, екзотични програми, резервации на хотели в България и чужбина, онлайн резервационни системи, уеб решения за вашия туристически бизнес.

 • 2001

  Обявяване на АСТРАЛ Холидейз за Туроператор №1 на годината от БАТА.

  БАТА (Българска Асоциация на Туристическите Агенции) обединява туристическите агенции и туроператорите и насърчава популяризирането и развитието на българския туризъм.

  АСТРАЛ Холидейз е избран за Туроператор №1 на годината от БАТА.

 • 2000

  Първа Чартърна Програма на АСТРАЛ Холидейз до Испания – Коста Брава.

  АСТРАЛ Холидейз пуска за първи път своята чартърна програма до Коста Брава през 2000 година. Курортът се намира в Каталуния, Испания. Комбинацията от страхотния климат през лятото, природата и отличните плажни ивици правят Коста Брава една от най-предпочитаните туристически дестинации в Испания.

 • 1999

  Първият чартърен полет на АСТРАЛ Холидейз до Испания – Калея, хотел Olympic, 3*.

  АСТРАЛ Холидейз пуска първия си чартърен полет до Калея. Местността се намира на брега на морето в област Барселона, Испания. Известна е с плажната си ивица, дълга почти 2 километра, която неколкократно е била наградена с Европейското отличие „Син Флаг” (еко-награда за качеството на водата, развитие и опазване на плажа).

  Първа чартърна програма на АСТРАЛ Холидейз до АНТАЛИЯ.

  Анталия е най-големият международен морски курорт на Турската Ривиера и символ на незабравима почивка на брега на Средиземно море. Хотелите в Анталия са уникални и модерни комплекси, разположени на самия плаж и са известни със своя лукс и висококачествено обслужване. В портфолиото на АСТРАЛ Холидейз са включени голям брой подбрани хотели, отговарящи на всеки вкус и желания.

  Създаване на отдел Самолетни Билети – 1-та IATA локация – Испания

  Със създаването на отдел Самолетни Билети АСТРАЛ Холидейз става пълноправен член на IATA /Международната асоциация за въздушен транспорт/, гарантираща легалното и професионално предлагане на самолетни билети. Това членство дава възможност на АСТРАЛ Холидейз да бъде директен оторизиран агент на повече от 65 световни авиокомпании, а чрез тях и на много други авиокомпании по света.

 • 1998

  Чартърен полет до Египет – Кайро за НОВА ГОДИНА 1998.

  Историята на Египет, започнала от преди над 5`000 години, въздейства на посетителите със своите внушителни храмове, гробници, богове и владетели. Поради географското си разположение зимата в град Кайро е топла и рядко пада под 20 градуса.

  Кайро се оказва отличен избор на екзотична туристическа дестинация, идеална за посрещането на Новата 1998 Година.  Чартърен полет за Световното първенство по футбол в Париж.

  Поради провеждането на шестнадесетото Световно Първенство по Футбол АСТРАЛ Холидейз осигурява чартърен полет до Париж.

  В първенството вземат участие 32 отбора (включително и България), в периода от 10.06.1998 до 12.07.1998, а световен шампион става Франция след победа над Бразилия.

 • 1997

  Първи чартърен полет на АСТРАЛ Холидейз – Тунис за НОВА ГОДИНА ’97.

  Тунис е страна с древна история и съхранени паметници от хиляди години преди новата ера. Разположена е между Средиземно море и пустинята Сахара, което определя благоприятния климат, дори през Декември.

  Точно това са едни от главните причини АСТРАЛ Холидейз да избере Тунис като Новогодишна дестинация за своя първи чартърен полет.

 • 1995

  Създаване на АСТРАЛ Холидейз като Акционерно Дружество

  На 13.09.1995 г. е основано акционерно дружество АСТРАЛ Холидейз с Лиценз за Туроператор №00836 и Лиценз за Тур Агент №00837. Първият офис на фирмата е открит в централните части на гр. Пловдив, където екип от млади професионалисти дават началото на туристическата дейност на фирмата.

  Първа дестинация за АСТРАЛ Холидейз – Кипър

  Остров Кипър се намира в Азия между Турция, Египет и Сирия. Поради богатата си история островът разполага с множество културни забележителности, артефакти и произведения на изкуството.

  АСТРАЛ Холидейз избра като първа дестинация Кипър, тъй като островът е трети по големина в Средиземно море, пълен с находки и една от най-желаните дестинации за почивка.

АБОНИРАЙТЕ СЕ
ЗА НАШИТЕ
ГОРЕЩИ ОФЕРТИ
X
Абонирайте се за нашите горещи оферти
Всички полета са задължителни
ОК
AH Chat Software