loading


X
ПОЧИВКИ В ЧУЖБИНА - www.astralholidays.bg
Лято 2018 до-49%

Търси хотел в България
Най-добрите хотели в България онлайн

Търси хотел в цял свят
Хиляди хотели от цял свят на едно място

За нас

ФАКТИ

Ние от АСТРАЛ Холидейз сме водеща българска туристическа компания, която предлага висококачествени туристически услуги и първокласно обслужване през целия процес на организация на вашето пътуване.

Ние сме мотивирани и подготвени да се справяме с предизвикателствата по пътя си. Нашата търговска марка е известна, защото държим на качеството, общуваме директно и открито с Вас, мислим положително и влагаме творчество, енергия и любов във всичко, с което се заемаме.

Ние сме…
» Регистриран туроператор и агент No PK-01-7180 от ДАТ, основан на 13ти Септември 1995 година.
» Мрежа от 19 офиса в България.
» Екип от над 200 квалифицирани специалисти.
» Официално сертифицирани от TÜV NORD за системи за управление на качеството, съгласно стандарта ISO 9001: 2008. Сертификат N. 441001532009 / 01.04.2015 г.
» Член на IATA (Международна асоциация за въздушен транспорт) с 4 офиса за продажба на самолетни билети в България и представител на американската фирма BCD Travel за корпоративно обслужване.
» Един от най-големите туроператори в България за външен туризъм и за организирани чартърни полети с над 500 турагента в България, които предлагат продуктите на АСТРАЛ Холидейз.
» Един от най-големите туроператори за вътрешен туризъм и официален представител на Thomas Cook Group за България.
» Официален партньор на SUNDIO Group
» Пазарен лидер, който предоставя най-добрите и актуални офлайн и онлайн решения в туризма в България.
» Първата българска фирма, официално оторизирана от Министерство на Външните работи за издаване на туристически визи за Куба.

Ние предлагаме…
Богато портфолио от дестинации и туристически услуги от най-висок стандарт, които включват:
– Почивки и екскурзии в чужбина – чартърни програми до близки и далечни дестинации, индивидуални и групови пакетни пътувания, круизни пътешествия, обиколни турове, допълнителни екскурзии и други.
– Самолетни билети – резервации на полети със стотици авиокомпании до всяка точка на света чрез нашата онлайн резервационна платформа или в някои от нашите 4 офиса за продажба на самолетни билети.
– Хотели в България – онлайн резервации в над 700 хотела в България на гарантирано ниски цени.
– Хотели в чужбина – онлайн резервации в над 140 000 хотела в цял свят чрез първата българска туристическа резервационна система за хотели в чужбина, която обединява най-големите световни доставчици на най-добрите цени.
– Рент-а-кар и транспортни услуги в страната и чужбина – отдаване на коли под наем и извършване на трансфери.
– Допълнителни услуги – специализиран травъл мениджмънт: корпоративни пътувания, мероприятия, конференции и панаири, билети за концерти и спортни събития, визови услуги и консултантска дейност във всички сфери на туризма.

Семейството на АСТРАЛ Холидейз
Всички отдели на АСТРАЛ Холидейз работят в тясно сътрудничество, за да затворят кръга от туристически услуги и да предоставят най-доброто на нашите клиенти.

» отдел Външен туризъм
Организира, предлага и осъществява резервации на туристически продукти и услуги извън България: чартърни програми до много туристически дестинации, индивидуални и групови пакетни пътувания, круизни пътешествия, обиколни турове, допълнителни екскурзии и други.
» отдел Вътрешен туризъм
Разработва, организира и реализира почивки в България, Корпоративен бизнес & Инсентив, SPA & Wellness, обиколни турове.
» отдел Самолетни билети
Предоставя лесно, удобно и ефективно информиране, резервиране и закупуване на самолетни билети с максимален избор от полетни варианти и ценови комбинации на всички авиокомпании.
» отдел Корпоративно обслужване
Успешно представлява BCD Travel в България, предлагайки пълна гама от корпоративни туристически услуги на водещи български и международни компании.
» отдел Маркетинг и комуникации
Привлича вниманието към бранда АСТРАЛ Холидейз и изготвя всички рекламни кампании и материали. Грижи се за правилното позициониране на бранда и поддържането на имиджа на АСТРАЛ Холидейз като туроператора, който се грижи и зачита мнението на своите клиенти.
» отдел Информационни технологии
Осигурява иновативното и динамично технологично развитие на АСТРАЛ Холидейз като пазарен лидер, който предоставя най-добрите и актуални онлайн решения в туризма.
» отдел Финанси
Специализиран финансово – счетоводен отдел, който планира и управлява финансовите ресурси на фирмата, следи и обобщава дейността на всички отдели и изготвя финансови анализи и справки.

Нашите партньорства…
» Официален партньор за България на BCD Travel – една от най-големите световни фирми в сферата на корпоративните туристически услуги, която оперира в 97 държави на 5 континента.

» Официален представител на Thomas Cook Group за България и всички дъщерни фирми на холдинга, включително и популярния немски туроператор Neckermann Reisen.

Нашият дух…
Духът на АСТРАЛ Холидейз са хората, които комуникират с клиентите всеки ден. Хората, които внимателно подготвят всяко предложение и маршрут. Хората, работещи в различните отдели и подреждащи пъзела на уникалните пътувания или мечтаната ваканция. Това са гласовете, които чувате по телефона, лицата, които виждате в нашите офиси и виртуалните събеседници, когато сърфирате в интернет страниците ни.
Това сме ние – изключително позитивен екип, готов да ви посрещне с усмивка и да ви заведе до най-АСТРАЛ-ните места, за които сте мечтали.

Доверете ни се!

АБОНИРАЙТЕ СЕ
ЗА НАШИТЕ
ГОРЕЩИ ОФЕРТИ
X
Абонирайте се за нашите горещи оферти
Всички полета са задължителни
ОК
AH Chat Software